ŠA IZVODE IZ ELITE ZBOG TUŽBE: Aleksić se izlanuo, Miona ga ubeđuje da ne napušta rijaliti!

Uroš Stanić i Nenad Aleksić Ša mesecima „ratuju“ u Eliti, a sinoć je sukob eskalirao, kada je, nakon uzbudljive žurke, Stanić krenuo sa provokacijama, a onda se sve popelo na viši nivo, pa je reper pomahnitalo bacao hranu i gađao mlađeg cimera.

Sukob između Nenada Aleksića Ša i Uroša Stanića počeo je verbalnim uvredama, da bi kulminirao fizičkim obračunom. Stanić je repera polio vodom, što je izazvalo njegov bes, a njihov sukob se nastavio i van prostorija gde se održavala žurka. 

Kako je Ša potpuno podivljao i nasrnuo na Stanića, obezbeđenje je hitno reagovalo i odvojilo repera od Stanića, koji je ostao zatečen.

U jednom trenutku, Miljana Kulić je iskoristila priliku dok su učesnici i obezbeđenje razdvajali njih dvojicu, zaletela se sa druge strane i udarila Ša pesnicom u glavu.

Nakon ovog sukoba je reper odlučio da tuži Miljanu Kulić, pa je napravio dramu i tražio da ga momentalno izvedu iz rijalitija, ne bi li podneo tužbu i odmah se vratio, jer brine da će Mionu Jovanović okrenuti protiv njega i ubediti je da joj je neveran:

– Hoću da me izvedu, ali da se vratim, jer će posle da te lažu kako sam ti neveran i da ti truju mozak. Odmah da me izvedu – vikao je Nenad Aleksić Ša na sav glas.

Incident je brzo postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi su osudili postupak Miljane Kulić. Ovaj novi sukob samo je nastavak tenzija koje često kulminiraju među učesnicima rijalitija „Elita“, a reakcije publike ne prestaju da se javljaju.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare