Dnevni horoskop za 15. maj! Ovnove i Ribe očekuju ljubavne i poslovne turbulencije, a evo kom znaku će sve danas ići od ruke

OVAN

LJUBAV: Vaša strastvena priroda će biti u petoj brzini. To može da napravi neočekivano mnogo problema. POSAO: Budite pažljivi pri manipulaciji tuđim novcem. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BIK

LJUBAV: Biće vam lako da uspostavite harmoniju u odnosu. Moguć fizički kontakt sa izabranom osobom. POSAO: Moguće su kadrovske promene na radnom mestu. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Partner će biti loše volje, što će vam uništiti mogućnost da uživate u ljubavi. POSAO: Loš dan za sve one čiji posao zahteva neku vrstu poznatosti. ZDRAVLJE: Problem sa probavom.

RAK

LJUBAV: Iako imate sreće u ljubavi, dan vas može razočarati jer nećete imati prilike da uživate u društvu partnera. POSAO: Problemi za one čiji posao podrazumeva putovanja. ZDRAVLJE: Dobro.

 

LAV

LJUBAV: Proleće donosi veliku pozitivnu promenu vašeg raspoloženja. Ljubav će vam biti prioritet. POSAO: Uspeh u oblasti turizma i svega što ima veze sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

LJUBAV: Možete upoznati stariju osobu stranog porekla koja će vas zaintrigirati. POSAO: Vaše mentalne sposobnosti će biti na višem nivou nego inače, što donosi uspeh. ZDRAVLJE: Depresija.

VAGA

LJUBAV: Imate sreće u ljubavi, moguća je veza sa osobom koja je zaista posebna. Možda s nekim ko je vrlo harizmatičan i uspešan. POSAO: Donećete bitne odluke. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da će vam se silno dopasti osoba sa kojom radite ili neko koga ćete upoznati preko posla. POSAO: Očekujte pozitivna dešavanja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Dobro.

 

STRELAC

LJUBAV: Bićete vrlo loše raspoloženi i emotivno zatvoreni, što će vam napraviti problem. POSAO: Popularnost će vam porasti, pogotovo kod osoba na višim instancama. ZDRAVLJE: Slabo.

JARAC

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga ko za vas nije zainteresovan, ali to se lako može promeniti u skoroj budućnosti. POSAO: Problemi pri putovanju u inostranstvo. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Izvesno je da ćete imati prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguća negativna promena i neke prepreke u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Nepovoljan dan, nećete biti u prilici da se bavite ljubavnim životom. POSAO: Bićete opterećeni poslovnim obavezama ili zabrinuti za svoju poziciju. ZDRAVLJE: Slabije.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare