LUNA SE KLJUKA LEKOVIMA, MARKA TREZNILI U PRITVORU Drama sa Miljkovićima se nastavlja

Nakon što je suprug pobednice „Zadruge 2“ Lune ĐoganiMarko Miljković napravio dramu u naselju Bežanijska kosa, gde živi, kad je posle svađe s komšijom završio u policijskoj stanici, pa u psihijatrijskoj ustanovi, a njegova supruga na lekovima, gledajući pomahnitalog partnera, kog odvode službena lica.

Naime, Marku je određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati i tom prilikom je testiranjem ustanovljeno da je bio u alkoholisanom stanju, kao i da je bio negativan na narkotike, između ostalog na marihuanu, kokain, amfetamine, barbiturate, benzodijazepine, PCP (fenciklidin), metadon i heroin.

 

Miljković je prvu noć proveo u policiji na trežnjenju, a njegovo zadržavanje je odredilo Treće osnovno javno tužilaštvo jer je prilikom privođenja vređao, a pokušao je i da udari jednog policajca.


– Okrivljeni, pod dejstvom alkohola, prvo je narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd pretio policijskim službenicima i vređao ih, ignorišući njihove naredbe, nakon čega je pokušao da nasrne na policijskog službenika. Okrivljenog će javni tužilac saslušati sutra – kažu iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, piše Telegraf. 
Kako dalje saznajemo, zadržavanje do 48 sati može biti produženo i na više meseci. Radi se o potencijalnoj kazni od šest meseci do dve godine zatvora, a u pitanju je krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti. Od tužilaštva i odluke sudije zavisi kad će bivši rijaliti učesnik biti pušten na slobodu 
 Da se to nije desilo, ne bi se ni razmišljalo o zatvoru jer je remećenje javnog reda i mira prekršaj, nije krivično delo, i on će za to sigurno dobiti određenu novčanu kaznu. Međutim, napad na službeno lice je nešto sasvim drugo i ima razloga da bude zabrinut – govori izvor za medije.
Podsećamo, Miljković je prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd pretio policijskim službenicima. Prema navodima, on je izrazio nezadovoljstvo zbog toga što su komšije „bacale pomije“ na njegov stan, te je kao odgovor bacio čak 30 jaja na njihovu terasu.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare