OGLASIO SE FS ALBANIJE: Zajedno sa Srbijom smo se prijavili za ORGANIZACIJU EVROPSKOG PRVENSTVA, naša zemlja ne ispunjava uslove 

Fudbalski savez Albanije obavestio je javnost da se, u saradnji sa Fudbalskim savezom Srbije, prijavio za organizaciju Evropskog prvenstva za igrače uzrasta do 21 godine.

U pitanju je šampionat Evrope koji će biti odigran 2027. godine.

FS Albanije objavljuje da se prijavio za organizaciju finala „EURO 2027“ za sarosnu grupu „U21“. FS Albanije će sarađivati sa FS Srbije jer naša zemlja ne ispunjava uslove da bude domaćin svih utakmica „EURO 2027„, navedeno je u saopštenju.


Podsetimo, o zajedničkoj kandidaturi dve države govorio je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prilikom polaganja kamena temeljca za izgradnju Nacionalnog stadiona u Surčinu.

Nastavićemo da razvijamo infrastrukturu, a planiramo u budućnosti da se mi i Mađarska kandidujemo za Olimpijske igre. Kao što sa Albanijom možemo da se kandidujemo za Evropsko prvenstvo do 21 godine, kod njih otvaranje, kod nas zatvaranje. OFK Beograd će igrati u Zaječaru, pa će i Zvezda i Partizan gostovati tamo. Ne znam kako stoji Dubočica, nadao sam se da igraju. U Loznici se igra finale Kupa, tu je sad borba oko karata. Vojvodina traži 4.000 kao i Zvezda i možete da mislite kako to izgleda. Stadion prima 8.500 ljudi. Objasnite mi kako Zvezdinim navijačima kažemo da će dobiti nula karata, ali fer je da i Vojvodina dobije isti broj karata„, rekao je Vučić.

UDARNA VEST.rs (kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare