JEZIVO Pronađene 4 MRTVE BEBE u zamrzivaču u Bostonu, majci se neće suditi: Deca otkrivena u kutijama za cipele

Majka četiri bebe koje su pronađene mrtve u zamrzivaču u američkom gradu Bostonu neće se suočiti sa krivičnim prijavama.

Tela braće i sestara, dva dečaka i dve devojčice, otkrivena su u kutijama za cipele umotane u foliju 17. novembra 2022. nakon što je jedan muškarac pozvao policiju, preneo je Skaj njuz.

On je rekao da ih je njegova supruga pronašla dok je čistila stan njegove sestre u Bostonu, saopštila je kancelarija okružnog tužioca okruga Safolk.

Okružni tužilac Kevin Hejden rekao je da je istraga „jedna od najsloženijih, najneobičnijih i najzbunjujućih sa kojima se ova kancelarija ikada susrela“.

Istražitelji ne znaju da li su četiri bebe, za koje se smatra da su stare od 37 do 40 nedelja, rođene žive, što je bio jedan od razloga da se ne podnese krivična prijava, rekao je Hejden.

Nije jasno ni kada i gde su deca rođena, šta se sa njima dogodilo i kako je majka uspela da prikrije trudnoću.

Istražitelji su uspeli da identifikuju roditelje novorođenčadi, ali su otkrili da je njihov otac umro 2011. godine i da je malo verovatno da bi njihovoj majci moglo da se sudi zbog kognitivnih problema.

Obdukcijom nisu pronađeni znaci povreda kod novorođenčadi koja su još uvek imala zakačene pupčane vrpce.

Majka (69) je imala još jedno dete sa istim muškarcem, ali je ta beba data na usvajanje.

Sa njom je obavljen razgovor, ali je okružni tužilac rekao da je izgledala zbunjeno i da nije razumela gde se nalazi, ni sa kim razgovara i da nije bila u mogućnosti da nadležnima pruži relevantne informacije.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare