EVO KAKO NIKOLA ROKVIĆ PROVODI 1. MAJ: 10. dan hodočašća u netaknutoj prirodi sa DIVLJIM ŽIVOTINJAMA, meštanin otkrio tajne šumeo

Nikola Rokvić već deset dana putuje do Grčke, a sve to bez ikakvog prevoznog sredstva. Krajnji cilj je manastir Nektarija Edinskog gde će se pevač pokloniti i završiti svoje hodočašće.

Danas, za 1. maj, kada se mnogi ljudi odmaraju i druže u prirodi sa svojim najmilijima, pevač nastavlja svoje putašestvije i to kroz šumu na planini „Kukavica“. Na ovom terenu pridružio mu se i meštanin Miloš koji je otkrio koje sve divlje životinje se nalaze u netaknutoj prirodi ali i kako je živeti na ovakvom mestu.

– Idemo kroz šumu i naišao sam na dragog Miloša koji živi ovde, u ovoj netaknutoj prirodi. Evo pričamo malo o tome kakav je život u ovoj lepoti i planini „Kukavica“. Evo kaže, koliko ima prednosti, naravno ima i mana. Ali ovaj vazduh, mir i cvrkut ptica za nas ljude koji živimo u onom haosu stvarno je raj.

Miloš je otkrio koje divlje životinje se nalaze u šumi.

Nikola Rokvić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Vukovi i divlje svinje najviše. Od zmija tu su Poskok, Šarka i Smukovi… Možda i naiđemo na neke, ali hladno je sad i još je jutro – govorio je Miloš, dok se pevač nadovezao:

– Eto tako ljudi, sad je malo promena terena, nema asfalta. Prija, a i spremao sam se za planine i visinske razlike i to mi je mnogo pomoglo – rekao je Nikola.

Nikola ROKVIĆ
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Podsetimo, Nikola na ovom putovanju prikuplja sredstva za kupovinu aparata za dijagnostifikovanje kancera mozga kod dece i renoviranje dela dečje onkologije. Rokvić je sa suprugom Bojanom osnovao „fondaciju porodica“ koja će svojom humanošću i doniranjem novca pomoći svima kojima je to neophodno.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare