DANKIN UBICA UCENJUJE SA OSMEHOM NA LICU! Monstrum se odomaćio u zatvoru, združio se sa zatvorenicima, a da otkrije gde je telo devojčice ima jedan USLOV!

Navodno, osumnjičeni za ubistvo su čak počeli da se šale i smeju sa ostalim zatvorenicima.

Telo Danke Ilić još uvek nije pronađeno, a za njeno ubistvo optuženi su Dejan Dragijević i Srđan Janković, koji se trenutno nalaze u pritvoru u Zaječaru.

Prema informacijama iz istrage, oni se u zatvoru ponašaju potpuno normalno, kao da ništa nisu uradili. Iako su smešteni u odvojenim ćelijama kako bi se sprečila međusobna komunikacija, kako navodi izvor iz istrage, vremenom su postali sve pričljiviji.

Navodno, čak su počeli da se šale i smeju sa ostalim zatvorenicima.

 Dragijević je priznao da je zadavio devojčicu, a Janković, koji je vozio službeni automobil „Vodovoda“, branio se ćutanjem. Kako ne bi mogli da se dogovaraju i planiraju odbranu, nakon hapšenja su smešteni u različite ćelije. Oni su u početku bili ćutljivi i ni sa kim nisu razgovarali, ali kako je vreme prolazilo, postajali su sve pričljiviji, čak su počeli i da se šale i smeju sa ostalim zatvorenicima. Ponašaju se kao da se ništa nije ni dogodilo – rekao je izvor iz istrage.

Međutim, kako je portal Republika saznao, Dejan Dragijević rešio je da, zarad blaže kazne za monstruozan čin otkrije gde je njegov otac zakopao telo devojčice. 

– Dajte mi blažu kaznu i reći ću vam gde je moj otac zakopao Dankino telo! – rekao je on inspektorima. 

Podsetimo, Više javno tužilaštvo (VJT) u Zaječaru intenzivno radi na rasvetljavanju teškog ubistva dvogodišnje Danke Ilić. Istraga je još uvek u toku, a tužilaštvo čeka rezultate veštačenja DNK materijala, kao i veštačenja GPS uređaja iz službenog vozila JKP „Vodovod“. Ova veštačenja su od suštinskog značaja za utvrđivanje trase kretanja vozila u kritičnom periodu.

Do sada je ispitano 17 svedoka, a nakon prijema svih veštačenja, tužilaštvo će doneti odluku o daljem toku postupka.

Takođe, VJT Zaječar je, nakon prijema obdukcionog zapisnika Instituta za sudsku medicinu Beograd, podnelo predlog za supstituciju nadležnosti u postupku povodom smrti pokojnog Dalibora Dragijevića, u skladu sa Metodologijom za istragu u slučajevima zlostavljanja.

UDARNA VEST.rs (republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare