PRIPREMITE ZALIHE VODE ZA PIĆE I OSNOVNE POTREBE! U ovim delovima prestonice radovi zavrću slavine! 

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom, obezbeđene su auto-cisterne, dok „Vodovod“ moli potrošače da se pripreme za ovaj period bez vode.

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštinama Savski venac i Zvezdara Beogradu rezultiraće bezvodenim periodom od 8.30 do 18 sati. Potrošači u određenim ulicama će biti pogođeni ovim radovima, te se iz „Vodovoda“ apeluje da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Ulica Đorđa Radojlovića (od Ulice Ledi Pedžet do Neznanog junaka), Alekse Bačvanskog (od Belocrkvanske do Ulice Đorđa Radojlovića), Neznanog junaka, Malog Radojice, Belocrkvanska i Ledi Pedžet su delovi Savskog venca koji će biti pogođeni radovima na vodovodnoj mreži.

Na opštini Zvezdara, radovi će uticati na snabdevanje vodom u Zahumskoj, od Čelopečke do Milorada Šapčanina, i Čelopečkoj ulici, od Kraljice Marije do Zahumske.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom, obezbeđene su auto-cisterne, dok „Vodovod“ moli potrošače da se pripreme za ovaj period bez vode.

Ovo je samo jedan od mnogobrojnih planiranih radova na vodovodnoj mreži širom grada, te se iz „Vodovoda“ apeluje na razumevanje i strpljenje građana dok traju neophodni radovi radi unapređenja vodovodne infrastrukture.

– Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe – apeluju iz „Vodovoda“.

Nadamo se da će ovi radovi doprineti poboljšanju kvaliteta vodosnabdevanja u pomenutim delovima grada, te da će potrošači imati stabilnije i kvalitetnije snabdevanje vodom u budućnosti.

UDARNA VEST.rs (republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare