TEŠKO DA ĆEMO VRATITI IGRAČA KOG SMO IZVREĐALI! OSTOJA UPLAŠIO GROBARE: Učešće u Evroligi NESIGURNO!

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, istakao je u podkestu za „Sport klub“ da će biti teško vratiti Nikolu Milutinova od bivših igrača, kao i da postoji nesigurnost oko učešća kluba u Evroligi naredne sezone.

– Pošto smo izvređali Milutinova teško je da će se vratiti. Vratili smo Jaramaza, Anđušića…. Pregovaramo sa bivšim igračima Partizana koji će se verovatno vratiti u Partizan i to su lepe stvari. To pokazuje da je klub veliki, da je poštovan, da ima sistem, da igrači veruju u njega. Lepo je živeti u Beogradu. Sada, kada pričate sa našim igračima, oni često kažu, rado bih se vratio u Beograd, ali moramo dosta stvari da uradimo. Prva stvar je nesigurnost oko učešća u Evroligi – počeo je Ostoja Mijailović za „Sport Klub“.

Predsednik Partizana je takođe istakao da je srećan zbog razvoja košarke u Srbiji, naglašavajući da postoji sve veći broj klubova koji se ističu.

– Srpsko tržište nije posebno u odnosu na ostala. Ni u Španiji nemate 20 klubova koji se bore za titulu. Imate tri, četiri koji se vrte u krug. Srpska košarka je poprilično razvijena, Partizan i Zvezda se ističu budžetima i rezultatima, ali danas imate Vojvodinu, Užice, Borac iz Čačka, Megu, Spartak, Gajdobru… Ja sam ponosan na ono što rade klubovi u Srbiji i koliko raste košarka. Mladi igrači dobijaju priliku da ih vidi jedan Željko Obradović, neki skaut, Janis Sferopulos… Mislim da je srpska košarka danas daleko bolja nego što je bila pre deset godina– zaključio je predsednik Partizana.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare