ŽELJKO OBRADOVIĆ KRATAK NAKON PLASMANA U POLUFINALE: „RUTINSKI, ali pojedinci…“ 

Košarkaši Partizana su se plasirali u polufinale ABA lige nakon trijumfa nad Igokeom u Laktašima rezultatom 101:77.

Crno-beli su rešili seriju sa maksimalnih 2-0, a njihov trener Željko Obradović održao je nikad kraču konferenciju za štampu.

– Jasno je bilo da smo došli sa idejom da odigramo dobro, pobedimo i završimo seriju četvrtfinalnu. Uspeli smo, to je najvažnije. Ovde atmosfera, navijači Partizana su došli u velikom broju, kao i svake godine u Laktašima, tako je bilo i u regularnom prvenstvu, a i sada. Pitanje je kad ćemo početi polufinale, treba da se pripremimo za to. Igrači koji su počeli, bili su ozbiljni, čestitke, neki nisu igrali najozbiljnije nažalost. Ali, bilo je dovoljno da se drži utakmca pod kontrolom i pobedimo i idemo u polufinale. Igokei čestitam zato što mislim da su imali dosta probela u rostera, dosta povređenih igrača, maksimalno su se borili i želim im sve najbolje u domaćem prvenstvu, hvala lepo – rekao je trener Partizana.

Partizan će u polufinalu igrati protiv Budućnosti, a još uvek nije poznat termin prve utakmice u kojoj su crno-beli domaćini. Čeka se kraj serije Crvene zvezde i Studentskog centra, kao i Mege i Cedevita Olimpije. Srpski timovi vode sa po 1-0.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare