SLEDI HITNA DISKVALIFIKACIJA? MARKO UPUTIO JEZIVE PRETNJE MILJANI KULIĆ: Razvalio bih joj glavu, gurnuo PESNICU 

Milena Kačavenda i Marko Đedović nakon svađe sa Miljanom Kulić, osamili su se u prostoriji za pušenje, te su započeli žestoku trač partiju. Đedović je jasno iskazao stav prema Kulićevoj, budući da joj je već davao nekoliko šansi.

– Nikad bolje, vidi kosu. Kao lutkica i tek ću biti lepša. Molila bih režiju da usliši molbu Marku Đedoviću. Ispunite mu želju, pustite balade za buđenje – rekla je Miljana.

– Budala bolesna, nek pije neke lekove – prokomentarisao je Đedović.

– Žali se više, imaš 30 dana. Žalio si se sudiji, pa nije mogla da te obuzda tamo. Šta te je pitala sudija? Da li ste za veštačenje – rekla je Miljana.

– Ima diktafonski snimak iz suda – odbrusio joj je Đedović.

– Da, da, reporterka bila tu – rekla je Miljana.

– Ti si bolesna žena, kojoj nije pomogla ni bolnica. Umislila si da si Ceca, ti nisi lažna kuma. Sve što želiš meni, ja želim tebi – poručila je Miljana Kačavendi.

Marko Đedović
foto: Printscreen Zadruga

– Ako bih je zatekao, gurnuo bih joj pesnicu. Razvalio bih joj glavu, boli me k*rac. Kod mene toga nema. Kad je uhvatim, ovaj put će da bude preko kapije. Samo nek se igra sa mnom, nisam ja budala. Mogu da tražim i zabranu prilaska, pa ćemo da vidimo gde će. Samo neka krene, da vidi šta sme, šta ne sme. Najbolje da ću da stojim dok me neko lema, važi. Uhvatim je i bacim u jezero, sa sve prnjama. Potopim je kao kvočku, boli mene k*rac – rekao je Marko.

– Priđe li tamo, ja neću da se uopšte kontrolišem. Nokautiram i završim priču. Ovako može da s*re. Bude li stvari pipnula, razvlačiću je ovde kao kantu – kazala je Kačavenda.

– Samo ti reci šta treba, pa ćemo to da uradimo. Rešim ja to za pet minuta – rekao je Đedović.

UDARNA VEST.rs(Kurir / Republika 

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare