Saznajemo! Maja Berović će krstiti sina u najvećem srpskom pravoslavnom hramu: Ovo su detalji velikog slavlja

Priprema ovog divnog čina uveliko je u toku, a desiće se krajem juna, otkrio nam je izvor

Pevačica Maja Berović se pre tri godine ostvarila u ulozi majke, a kako Telegraf saznaje, ona uveliko sada priprema gala slavlje za 23. jun.

Naime, Maja i njen suprug odlučili su da krste svog trogodišnjeg naslednika Lava i to  vrlo brzo.

Priprema ovog divnog čina uveliko je u toku, a desiće se krajem juna.

Maja i Alen će sina krstiti u Hramu Svetog Save na Vračaru, a gala proslavu će upriličiti u jednom od najluksuznijih hotela, Hajatu.

– Sve je polako u priremi, i kao što je već pozanto Maja i Alen su veliki detaljisti zbog čega ništa ne prepuštaju slučaju. Prosto su se složili da žele sina da krste sada i brzo odlučili gde će se ta divna ceremonija da se desi – rekao nam je izvor blizak pevačici.

Inače, Maja je vrlo zatvorena kada je porodica i privatni život u pitanju, zbog čega svog sina ne skponira javno, te o njemu ne priča puno. Pesmu „Lav“ sa albuma koji je objavila prošle godine, posvetila je upravo sinu.

– Pesma je nastala tokom jednog životnog perioda koji je meni bio jako jako težak i stresan obzirom da sam pre toga postala majka. A, kada postanete majka, nekako drugačije gledate na život i uopšte na zdravlje. Važno vam je da budete zdravi da biste, prosto, mogli da budete roditelj. Imala sam taj neki, da kažem nemili period gde sam prosto imala zdravstveni problem, operisala sam nogu… Imala strašnu infekciju noge. I u tom momentu ja sam negde imala misli da ja možda neću moći više da se bavim ovim poslom zato što je sve bilo jako napeto i neizvesno.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare