MAJA PROGOVORILA O SVADBI SA STANISLAVOM! Ovo su svi detalji, najavili veliki spektakl i pomenuli produkciju! 

Učesnica Elite Maja Marinković kaže da je njen sadašnji dečko Stanislav Krofak već sada materijal za brak, ali da nije sigurna da bi mu rodila dete. Ona tvrdi da ima mnogo zajedničkih tema za razgovor sa njim, ali da su čarkice u odnosu već počele.

– Stanislav i ja se super slažemo, ali su neke čarkice u našem odnosu već počele. Najgore od svega je što on jeste materijal za brak, ali ne bih sa time žurila. Možda ne bi bilo loše da u rijalitiju napravimo neku probnu svadbu, pa da vidimo kako će biti – pričala je starleta kroz smeh, a onda se nadovezao njen bivši dečko Marko Janjušević Janjuš, koji se šalio:

Maja Marinković

– Mislim da je najpametnija stvar koji Maja i Stanislav mogu da urade jeste da se uzmu. Oboje su ludi, očigledno se u svakom smislu slažu tako da tu neće biti problema.

Na ovu konstataciju Janjuša se Maja samo nasmejala, a potom i Stanislav koji ništa nije hteo da komentariše. 

Maja Marinković

Podsetimo, Krofak i Maja nasmejali su nedavno sve zbog odlaska u salon lepote. Naime, prva je ušla Maja Marinković, koja i boravi u hotelu, kao ovonedeljni vođa, a ono što je posebno privuklo pažnju, jeste snimak kako Stanislav Krofak Pantera čuva Maji mesto za salon, tako što je šipkom blokirao ulazak u hotel, tako da niko ne može ući pre nje:

– Stanislav šipkom čuva Maji mesto u salonu – glasio je opis ovog snimka na Instagramu.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare