KO JE VERENIK TAMARE KALINIĆ? Ozbiljan je moćnik, a posle 30 MINUTA je odlepila za njim!

Jedna od najpoznatijih influenserki na svetu obelodanila detalje iz svog ljubavnog života!

Jedna od najpoznatijih svetskih influenserki, Tamara Kalinić, nedavno je otkrila javnosti svog emotivnog partnera, Filipa Testu, jednog od najmoćnijih ljudi u svetu mode. Njihova veridba prošle godine izazvala je oduševljenje kod mnogih, a Tamara je odlučila da sa svojim pratiocima na Instagramu podeli ovu lepu vest uz niz zajedničkih fotografija i emotivnu poruku.

U nedavnom gostovanju u jednoj, Tamara je otkrila mnogo detalja o svom partneru i njihovom životu u Milanu, kao i o Filipovoj ljubavi prema Srbiji. Istakla je značaj podrške koju dobija od svog partnera i kako se njih dvoje međusobno inspirišu i uče jedno od drugog.

– Meni često partner kaže: „Ti si najbolja stvar koja mi se desila u životu“, meni to toliko stavi osmeh na lice. Samo ta jedna rečenica u poruci, meni to toliko znači – iskreno je ispričala Tamara za Blic, a onda nastavila o tome koliko Filipo uživa u Srbiji:

– On mnogo voli Srbiju. To je meni toliko značajno. Imati partnera stranca koji neće, ne dopada mu se… On je bio toliko tužan što ne može sad da dođe dok sam ja tu. Ti izlasci, on ne razume našu muziku, ali kada vidi tu emociju, kaže da vidi koliko sam srećna sa svojim prijateljima.

Tamara je istakla da je najlepša stvar u njihovoj vezi to što jedno drugom pružaju slobodu i ogromno poverenje, a iskrenost je od samog početka bila ključna za njihov odnos. Takođe, naglasila je da je Filip, uprkos svojim velikim uspesima u svetu mode, ostao skroman i da je ta osobina dodatno uticala na njenu privlačnost prema njemu.

Uzbuđenje zbog ovog otkrića ostaje i dalje veliko, a obožavaoci Tamaru Kalinić ne mogu da dočekaju da vide kako će se dalje odvijati ova romantična priča.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare