ANA ĆURČIĆ TRUDNA!? Rijaliti učesnica progovorila o aferi sa GRKOM, a onda šokirala: Možda uskoro postanem mama…

Ana Ćurčić, poznata bivša učesnica rijaliti programa, progovorila je o nedavnom porođaju svoje bivše cimerke iz rijalitija, Aleksandre Nikolić.

Takođe, Ana je iskoristila priliku da podeli i nekoliko aktuelnosti iz svog života, istakavši kako se posvećuje svojim profesionalnim projektima i kako je zahvalna na podršci koju dobija od svojih fanova i kolega.

Ana Ćurčić, Aca Bulić
FOTO: PRINTSCREEN

-Visoki su mi kriterijumi. Jako su mi visoki, tako da sada onako ide teže. Pa pretadenata ima, sada videćemo koga ću izabrati – bila je misteriozna ona, te progovorila o tajanstvenom Grku, za kog se spekuliše da je osvojio njeno srce:

-Imam nekog. Grk je tu, sad videćemo da li ćemo na letovanje ili ne – rekla je ona, pa pomenula Aleks Nikolić.

-Ja nisam ispratila taj drugi deo, znam da se porodila. Oglasila sam se već i čestitala sam joj. Želim joj sve najbolje, njoj i detetu i naravno, rekla sam da će sada konačno shvatiti da kada dobiješ dete šta je smisao života – istakla je Ćurčićeva, te otkrila da li smatra da je Aleksandra bila nezrela tokom učešća u rijalitiju:

-Mislim da dete samo po sebi, da prosto kada postaneš majka te izgradi u nešto sasvim drugo i neke situacije životne koje je možda imala da sada će drugačije proživeti.

Njen bivši partner, Aca Bulić, nedavno je postao otac, s obzirom da je njegova devojka Anđela trudna, te on po treći put čeka dete.

-Čula sam se sa Acom, postaje je otac, on je deka.Tako da super. Možda je uskoro postanem mama – bila je misteriozna bivša rijaliti učesnica.

UDARNA VEST.rs (KurirHypetv.rs / Preneo: Lazar Stanušić)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare