I U MUCI POMAŽU: Otac ubijene Danke Ilić objavio potresan apel na svom Instagram profilu! 

Miloš Ilić, otac dvogodišnje Danke Ilić koja je ubijena 26. marta u Banjskom Polju kod Bora i čija sudbina je potresla Srbiju i sve, obratio se javnosti putem društvenih mreža sa apelom za pomoć obolelom detetu.

Miloš je na svom Instagram profilu podelio sliku Vuka Gačića, bebe koja je rođena prevremeno i koja je nakon bakterijske infekcije u prvoj nedelji života, zapala u stanje hibernacije, što je rezultiralo gubitkom spontane motorike u celom telu.

Vuk Gačić
foto: Instagram

U svom apelu, Miloš je istakao da su Vuku potrebna sredstva za početak rehabilitacije, nabavku ortopedskih pomagala, lečenje kako u zemlji, tako i inostranstvu, putne troškove, kao i troškove smeštaja, piše Blic.

Potraga za telom Danke Ilić (2) traje duže od dve nedelje, otkad je istragom otkriveno da je devojčica ubijena i to je saopšteno 4. aprila. Dete su kolima, kako se sumnja, udarili Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50).

Devojčica je posle udarca bila živa, a Dragijević je priznao da je posle udarca zadavio dete.

Pripadnici Žandarmerije i policije danima pretražuju sva sela u ovom kraju, a posebno područje oko Zlotske reke i Lazarevog kanjona, ali zasad bez rezultata.

Otac i brat Dejana Dragijevića su uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u zločinu. Dalibor (40) je preminuo u pritvoru u noći između 6. i 7. aprila od srčanog udara, dok je ocu Radoslavu (73) određen pritvor.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Blic

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare