SAMIRA TVRDI DA DŽENAN ŽELI DA JE IZBACI IZ KUĆE! A komšinica iz Prijepolja progovorila o njenoj imovini, spominje i ZAMAK 

Dženan Lončarević podneo je u februaru 2024. zahtev za razvod braka od supruge Samire sa kojom je zvanično u braku 25 godina. Samira je za medije potvrdila da Dženan godinama vodi paralelni život sa drugom ženom, za koju je ona verovala da mu je saradnica.

– Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem – istakla je Dženanova zakonita supruga, s kojom ima dva sina.

Jedan od komšinica otkrila je međutim da Samira ima svoju imovinu, ogromnu kuću i da joj od pevača nije potrebno ništa.

– Nije mi jasno, bezobrazno je ovo sa Dženanove strane. 25 godina su živeli zajedno i on joj ovo uradi. Gledala mu bolesnu majku 20 godina. I ne treba joj ništa od njega, ona poseduje kuću, veliku kao zamak. Glupo je zbog dece mnogo,oni će najviše da ispaštaju – rekla je komšinica.

Podsetimo, pevač se nije oglašavao za medije, a preko advokata uputio je objašnjenje da je istina da je, nakon neuspešnih razgovora o sporazumnom razvodu braka, preko punomoćnika, Osnovnom sudu u Prijepolju, podneo tužbu za razvod braka od Samire Lončarević, sa predlogom da sud brak razvede, odluči o poveravanju zajedničkog maloletnog deteta jednom od roditelja, kao i da odredi doprinos za izdržavanje zajedničkog maloletnog deteta.

„Ovaj sudski postupak je samo i isključivo postupak za razvod braka, poveravanje zajedničkog maloletnog deteta na brigu i staranje i određivanje novačnog iznosa na ime doprinosa za izdržavanje. Ovaj sudski postupak ne predstavlja postupak za deobu bračne tekovine i u ovom postupku sud neće raspravljati o tome šta predstavlja bračnu tekovinu i koliki mogu biti udeli bračnih drugova u njenom sticanju“, pisalo je u saopštenju koje je advokat dostavio medijima.

UDARNA VEST.rs(kurir.rs/telegraf

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare