DVE SAHRANE ZA MANJE OD DVA MESECA! Porodica ubijenog MMA borca doživela još jednu TRAGEDIJU! 

Porodicu Stefana Savića (23), MMA borca i osvajača bronzane medalje u ovom sportu, ponovno je pogodila tragedija! Naime, samo 50 dana nakon što su ga mučki ubili Vasilije Gačević (50) i Marko Daničić (23), Stefanova baka Nada (74) preminula je 14. aprila.

– Stefanova baka je godinu dana bolovala od raka pankreasa. Uz nju je sve vreme bio suprug Radoš i sin Nenad. Njenom smrću, Nenad je u 50 dana izgubio dve osobe. Sahranjena je u utorak na groblju u Boleču, gde u drugoj grobnici počiva njen unuk – kaže izvor Informera.

Stefanov deda Radoš Savić navodi da je sve vreme negovao suprugu Nadu, kojoj je ubistvo unuka pogoršalo bolest.

 Kada je čula da je Stefan umro, danima je jaukala i plakala. Bolest je uznapredovala, dotukla je Stefnaova smrt i više joj nije bilo pomoći – priča Radoš, Stefanov deda, koji je sada ostao bez unuka i životne saputnice.

Osumnjičeni za svirepo ubistvo su od trenutka izvršenja zločina u bekstvu. Marko Daničić je kontaktirao svoju porodicu iz bekstva, bez znanja Gačevića, i rekao im da mu je teško i da razmišlja o predaji policiji.

Gačević i Daničić su pobegli na Kosovo i Metohiju nakon ubistva, prešavši nelegalno administrativnu liniju. Veruje se da im je ponestalo sredstava za život, što im otežava boravak u bekstvu.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare