Crveno-beli dovode dva jaka igrača za sledeću sezonu u Evroligi: Prošli su u plej-of, ali već gledaju unapred 

Olimpijakos je uspeo da obezbedi prolazak u plej-of Evrolige i pored vrlo turbulentne sezone tokom koje su dugo bili i van željene zone, ali su sa deset pobeda na poslednjih jedanaest utakmica sebi trasirali put.

Njih će u četvrtfinalu sačekati dueli sa Barselonom, koje će imati prednost domaćeg terena pošto je tim iz Pireja zauzeo peto mesto, a u klubu osim o kraju kampanje razmišljaju i o sledećoj.

Kako javlja „Sportando„, dogovor je već sklopljen sa Kinanom Evansom, plejmejkerom Žalgirisa koji je i najbolji igrač kluba u prethodne dve godine, a blizu povratka je i Tajler Dorsi, za koga je nedavno objavljeno da ne ostaje u Fenerbahčeu.

Navodi se da je Kinan izboksovao platu od 3.2 miliona evra uz bonuse, dok će se na sklapanju saradnje sa bivšim igračem kluba Dorsijem raditi u narednom periodu.

Tajler je opremu kluba nosio u sezoni 2021/22 i tada osvojio duplu krunu u Grčkoj i bio izabran u drugi idealni tim šampionata. Tokom ove sezone nema mnogo prostora, za razliku od Evansa koji u proseku u Evroligi ubacuje 17.3 poena, 3.9 asistencija i 2.8 skokova.

UDARNA VEST.rs(Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare