„SADA JE MOTIVACIJA SVIH TIMOVA I IGRAČA NA DRUGOM NIVOU“ Željko najavio meč sa Igokeom, otkrio na koga neće moći da računa sutra!

Košarkaši Partizana sutra od 18 sati i 30 minuta u Beogradskoj areni igraju prvu četvrtfinalnu utakmicu plej-ofa ABA lige protiv Igokee.

Trener crno-belih, Željko Obradović. rekao je pred ovu utakmicu da su sve ekipe motivisane u plej-ofu ABA lige i da se nada da će njegovi igrači biti spremni za početak četvrtfinale serije protiv Igokee.

„Imali smo par dana da pripremimo tu seriju protiv Igokee i to je ono najbitnije, da razmišljamo samo o njima. Znamo kako izgleda plej-of, motivacija svih timova i igrača je na drugom nivou i da podignemo našu, protiv tima koji nas je iznenadio. Pobedili su nas u Beogradu, to znači da moramo da pristupimo ozbiljno“, kazao je Obradović i potom dodao:

„Plej-of je izuzetno zanimljivo takmičenje, svi dolaze sa motivacijom i uvek je to prva stvar, mislim da je ekipa odradila ovih par treninga, danas imamo još jedan i nadam se da ćemo spremni početi“.

Željko je rekao sutra neće moći da računa na Pi Džej Doužera, koji je još na terapijama.

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić rekao je da se ekipa koncentriše na plej-of.

„Dobra je atmosfera u ekipi, naravno da nam je bilo teško, trudimo se da ne razmišljamo o prošlosti, ako se fokusiramo na prošlost, ne možemo da se fokusiramo na sadašnjost i budućnost. Sada je fokus na plej-of ABA lige. ;Najlepši deo godine, svi jedva čekamo plej-of. Igokea nas je pobedila, ali smo mi pobedili u Lakštašima i to dosta lako, pa se nadamo da će ponovo biti tako“, naveo je on.

Partizan je prošle sezone u finalnim duelima protiv Crvene zvezde osvojio titulu regionalne lige.

„Prošle godine smo probili led, znamo kako to izgleda, kakve nas utakmice očekuju. Mnogi igrači znaju, a i drugi momci će se spremiti kroz ostale utakmice za finale“, rekao je Anđušić.

Partizan je regularni deo sezone završio na drugom mestu pa će do finala imati prednost domaćeg terena, a Igokea je bila šesta.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare