OVO JE MAJKA MAJE MARINKOVIĆ Isplivala fotografija iz prošlosti, svi komentarišu PROVOKATIVNI stajling:“Ćerka je imala na koga da se ugleda“

Otkako se pojavila na javnoj sceni, starleta Maja Marinković u više navrata je isticala koliko je vezana za svog oca Radomira Marinkovića Takija.

Kako je Maja sama pričala, nju je otac odgajao, a sa majkom do pre nekoliko godina nije bila u kontaktu.

Njena majka se nije pojavljivala u javnosti, međutim, na Tviteru su se pojavile njene fotografije iz mladosti. Svima je zapao za oko njen stajling, ali i sličnost sa ćerkom: 

– Ovo je majka Maje Marinkovic, lutkice! Ćerka imala na koga da se ugleda kada je u pitanju oblačenje. A Taki macan! – stajalo je u opisu fotografije.


Podsetimo, Maja ne krije da je estetskom hirurgijom znatno promenila fizički izgled. Pored toga što je uvećala usne, ona je više puta išla na operaciju grudi, operisala je nos, uradila tzv „mačje oči“, stavljala je filere u vilicu i jagodice i uvećala zadnjicu.

„Čekala sam dečka iz zatvora“

Podsetimo, Maja je nedavno progovorila o svojoj prvoj ljubavi koju je posećivala u zatvoru.

– Imala sam 17 godina i zaljubim se u njega, vidi, odlepim, ali je bio mnogo problematičan. Ja kažem tati: „Imam dečka u zatvoru“, tri godine sam ja njemu slala pakete, išla u posete. On izađe, ja ga sačekam, zamisli, imala 20 godina, tako nešto i posle par meseci kraj. Retko ko to ceni, kapiraš, a treba – rekla je ona tada.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare