MIONA HOĆE NA POLIGRAF: Spremna da dokaže ISTINU, ćeka se odgovor PRODUKCIJE!

Muk u Beloj kući nakon njenog priznanja!

Tokom današnje emisije „Pitanja gledalaca“ stiglo je pitanje za Mionu Jovanović. Publika je želela da čuje kako gleda na odnos Maje Marinković i bivšeg dečka Stanislava Krofka, pošto je ranije govorila kako ona nije uopšte zaljubljena u njega i da ne vidi osećanja sa njene strane. Takođe, dovelo se u pitanje kakva su njena osećanja bila ako je mogla sve to da mu uradi, a osporava Maju Marinković.

Nakon što je Miona po ko zna koji put u nozu pokušala da se opere od izdaje koju je počinila Stanislavu i sve prebacivala na njega i na stvari koje mu je več oprostila, Miljana Kulić nije mogla da ostane imuna, pa je mladu pevačicu napala da ponovo laže sve što priča za crnim stolom. 

– Poligraf bi popucao od njenih laži – rekla je Miljana. 

– Možeš da me častiš, ja ću rado otići – odbrusila je Miona. 
Poznato je da je u prethodnim sezonama rijalitija nekoliko učesnika bilo na poligrafu, što su morali da plate, kako bi dokazali da su iskreni i da stvari koje govore pred cimerima i publikom nisu laži, kao što se u nekim trenutcima sumnjalo. Publici bi verovatno bilo interesantno da vidi kako Miona odgovara na neka od gorućih pitanja o odnosu sa Ša i Stanislav, kako bi se konačno saznalo šta je istina i prema kome od njih dvojice je bila iskrena i da li su neke od stvari koje je iznosila laži ili ipak ne. 

UDARNA VEST.rs (Republika)



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare