UNIŠTILI SU MI KUĆU, RASKOPALI DVORIŠTE, ČEKAM ADVOKATA: Majka osumnjičenog za ubistvo Danke žali se na policiju!

Majka ubice Danke Ilić nezadovoljna postupanjem službenika.

Majka osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić izrazila je svoje nezadovoljstvo radom policije, tvrdeći da su joj policajci uništili kuću i raskopali dvorište tokom pretresa.

Ona je novinarima rekla da je bila na groblju, pripremajući sve za sahranu svog sina u četvrtak, uključujući kupovinu sanduka i cveća. Izrazila je svoj osjećaj haosa i straha, te je dodala da očekuje dolazak advokata.

Posebno se žalila na policijsku akciju, navodeći da su joj „uništili kuću“ i da su sve raskopali i uništili, uzeli stvari iz kuće. Izjavila je da ne može da veruje šta joj se dešava.

Istakla je da i dalje ne veruje da su njen suprug i deca učestvovali u zločinu, dodajući da ne zna ništa o mužu koji je u pritvoru. Izrazila je sumnju u umešanost svojih sinova u ubistvo male Danke, tvrdeći da to nije moguće.

– Policajci su mi upropastili i uništili kuću, sve mi raskopali i uništili, uzeli su mi stvari iz kuće – rekla je majka osumnjičenog, prenosi Informer.

Hitna pomoć danas je ponovo ispred kuće Dankinog ubice Dejana Dragijevića i to pod rotacijom.

Podsećamo, juče je Hitna pomoć došla u kuću majke Dejana Dragijevića, koji je optužen za ubistvo Danke Ilić. Kola Hitne pomoći su ušla u dvorište da pomognu Svetlani Dragijević, majci osumnjičenog oko 18.15 časova, preneo je Telegraf.

UKP inspektori u civilu danas su takođe posetili kuću Dejana Dragijevića, koja se nalazi u mestu Zlot. Prema poslednjim informacijama, policija je usmerila svoju pažnju na neposrednu blizinu deponije na koju je navodno bačeno telo male Danke, kao i na bunar.

UDARNA VEST.rs (republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare