HRVATSKA VIŠE NIJE FAVORIT Šok preokret na kladionicama Evrovizije: ONI su prestigli Bejbi Lazanju, evo na kom je mestu Srbija

Predstavnik Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu, Bejbi Lazanja, važio je za ubedljivog favorita, a sada je pao na drugo mesto na kladionicama.

Bejbi Lazanja i pesma „Rim tim tagi dim“, više nisu na prvom mestu na kladionicama koje predviđaju pobedu na Evroviziji, a prestigla ih je Švajcarska.

Nemo, rodno neutralni predstavnik Švajcarske i pesma „The Code“ u kojoj govore o svojoj seksualnosti i rodu, te „probijanju koda“, sada su prvi na evrovizijskim kladionicama.

Srpska predstavnica Teya Dora i pesma „Ramonda“ trenutno je na dvadesetom mestu.

Teya Dora: „Brinula sam o bolesnom ocu“

Podsetimo, Teya je nedano otkrila detalje odnosa sa ocem koji je preminuo baš u trenutku kada je ona stvarala pesmu „Džanum“ koja je postala planetarni hit.

– Ne znam baš da li je bilo momenata kada sam mislim da nema izlaza, ali… Dok sam radila na pesmi „Džanum“, moj tata se razboleo, jako teško i iznenadno.Čovek je generalno bio veoma jak i pozitivan, aktivan, nije se očekivalo da će se razboleti na način na koji se razboleo. Jako ubrzo je umro. Ja sam pazila na njega, bio je kod mene i čuvala sam ga taj period, koji je bio veoma kratak. To se desilo u tom periodu kad sam pisala pesmu, tako da, to je bilo nešto onako meni najteže do sad u životu što sam doživela – ispričala je Teya Dora, pa otkrila nešto više o njegovom životu na Kipru i periodu kada ga je tamo kao mala posećivala.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare