UDARNA VEST! Policija napravila korak koji bi mogao da reši misteriju nestanka Danke Ilić!

Bečka policija napravila je foto-robot žena koje se pojavljuju na snimku koji je prvi objavio Informer a koji su preneli gotovo svi mediji u Srbiji i regionu, na kom se vidi devojčica koja podseća na nestalu Danku Ilić (2).

Kako javlja dopisnica RTS iz Beča Vesna Knežević, za ženskim osobama koje govore rumunski jezik dok se pored njih nalazi devojčica koja bi na osnovu morfoloških karakteristika mogla da bude Danka Ilić, traga se na osnovu foto-robota.

Kasnije u toku dana, prenela je dopisnica javnog servisa, očekuje se zvanično saopštenje bečke policije, ali još uvek ne može da se pretpostavi šta bi mogla da bude sadržina.

Podsetimo, kako je Informer već pisao, srpska policija pregledanjem snimaka sa kamera na graničnom prelazu Kladovo – Turnu-Severin došla je do nedvosmislenog zaključka da su granični prelaz između Rumunije i Srbije prešle dve žene koje liče na osobe sa snimka koji je nastao u Beču.

Uz ovaj podatak koji može dati novi smer u istrazi, Informer je ekskluzivno objavio i šta je guglala majka devojčice pre i nakon njenog nestanka.

Informer je, podsetimo i to, prvi otkrio i da su roditelji male Danke dvogodišnju devojčicu vodili na specijalistički pregled.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare