ALEKSANDAR VUČIĆ JE STALNA META TAJKUNSKIH MEDIJA: Goran Vesić o novom napadu tajkunske Nove S!

Ministar građevine poručio je da se tajkunski mediji koriste najgorim uvredama i lažima i da im nije strano ni da pozivaju na linč i ubistvo predsednika i članova njegove porodice

Goran Vesić, ministar građevine, reagovao je na nove napade koji dolaze od medija u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, a koji su usmereni prema predsedniku zemlje Aleksandru Vučiću. 

– Današnja naslovna strana Nove S dokaz je da porodica predsednika Aleksandra Vučića predstavlja stalnu metu tajkunskih medija. Za nedostatak politike, neprestane poraze na izborima i manjak podrške građana uvek im je kriv neko drugi, a najčešće porodica predsednika Vučića.  Zato se koriste najgorim uvredama, lažima, a nije im strano ni to da pozivaju na linč i ubistvo predsednika i članova njegove porodice. Srpska napredna stranka, i svi mi koji smo njen deo, ponosni smo što je Andrej Vučić zajedno sa nama i što je član naše stranke. Za 16 godina, koliko postoji Srpska napredna stranka, uspeli smo, vrednim i posvećenim radom, da reformišemo našu zemlju tako da je danas Srbija jedna od privredno i ekonomski najmoćnijih država u ovom delu Evrope – napisao je ministar na Tviteru, kao i: 

– Najzaslužniji za taj uspeh je predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, koji je svojom vizijom i odlučnošću motivisao rukovodstvo i članstvo Srpske napredne stranke da neumorno radi na izgradnji jake i nezavisne Srbije.  

Vesić je dodao i da „pošto odlično poznaje Aleksandra i Andreja Vučića, kao i budućeg premijera Miloša Vučevića, zna da ih ovakvi napadi neće zaustaviti da rade i da se bore za našu Srbiju“. 

– Naprotiv. Motivisaće ih da rade još snažnije i još marljivije za Srbiju i sve njene građane!  Idemo u nove pobede! Živela Srbija! – naveo je ministar građevine. 

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare