MIONU ČEKA HOROR PO NAPUŠTANJU ELITE: Ša joj totalno uništio život, a najgore tek dolazi! 

Miona Jovanović ni ne sluti kakav je pakao čeka po napuštanju Elite zbog veze sa Ša.

Ulazak Stanislava Krofaka Pantere potpuno je poremetio njegovu bivšu devojku Mionu Jovanović i njen odnos sa reperom Nenadom Aleksićem Ša. Veza Mione i Ša je sama po sebi veoma turbulentna, a reper svakodnevno ima nove želje i zahteve, koje Miona više ne može da poštuje.

Sinoć je Ša potvrdio da Miona ne sme da ima prijateljice, te da ne može da razgovara sa Aneli Ahmić, zbog čega je Jovanovićevoj krenula para na uši. Naglasila je kako joj Stanislav nikada nije branio druženje i da je više vremena provodila sa njegovim prijateljima, što je dodatno isprovociralo i razbesnelo repera:

– Ti mene ne poštuješ uopšte, ja sam ljuta na tebe – rekala je Miona.

– Pa šta? – upitao je Ša.

– Ti prekidaš ljude kada pričaju, meni ne daš da pričam, a ona je u pravu jer nema ne daš da se družimo, stalno mi se*eš kada smo na žurci – rekla je Miona.

– Pa, na žurci ne možete tako da se ponašate, to mi smeta – govorio je ša,

– Ma daj, tebi sve smeta, a meni Stanislav nije branio da se družim sa ljudima, bila sam više sa njegovim prijateljima, jer sam živela kod njega – rekla je Miona.

– Pa da, ti njega sada veličaš – rekao je ša.

– Ti kada si u crvenom ne slušaš ljude – dodala je Miona.

Aneli je, tokom sinoćnje emisije „Pitanja novinara“, potvrdila da je Ša Mioni zabranio svaku komunikaciju sa ukućanima, što je posebno nasmejalo Stanislava, jer nije mogao da poveruje šta njegova bivša izabranica sebi dozvoljava u novoj vezi.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare