„NJENA POJAVA BILA JE IZUZETNA“ Ivan Bosiljčić progovorio o prvom susretu sa Slobodom Mićalović: Otkrio šta je ODMAH POMISLIO!

Glumac Ivan Bosiljčić i glumica Jelena Gavrilović bili su gosti nove epizode „Ceca show“. Jedno od prvih pitanja koje je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović postavila Ivanu Bosiljčiću odnosilo se na glumicu Slobodu Mićalović.

U petak, 29.marta, od 22 časova,samo na „Blic“ televiziji, MTS Iris TV KANAL 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17. emituje se nova sezona „Ceca show“.

U novoj epizodi, druge sezone „Ceca show“, najveća muzička zvezda na Balkanu, Svetlana Ceca Ražnatović ugostila je glumce Ivana Bosiljčića i Jelenu Gavrilović.

Glumica Sloboda Mićalović i glumac Ivan Bosiljčić nakon 15 godina obnovili su svoju saradnju u filmu „Jorgovani“. Još od „Ranjenog orla“ za njih dvoje se može reći da su najpopularniji par na velikom platnu i malim ekranima, a popularni glumac je ovoga puta progovorio o prvom susretu sa Slobodom Mićalović.

– Prvi put smo sada na filmu bili zajedno! Pre nego što smo počeli da snimamo „Ranjenog orla“ već sam bio video Bobu u „Zoni Zamfirovoj“. Igrala je Vasku tamo, i potpuno je briljirala. Ta njena pojava je bila izuzetna – priseća se Ivan Bosiljčić i dodaje:

– U „Ranjenom orlu“ smo se već uveliko znali. Igrali smo u pozorištu zajedno. Mnogo sam se tada obradovao susretu sa njom i sa celom tom podelom. To je bila izvanredna podela – Nenad Jezdić, Nataša Ninković, Vojin Ćetković, Boba, Marinko Madžgalj, Gaga Nikolić…Jedna ozbiljna ekipa! Meni je to ipak bilo novo društvo, pa sam ja pored Bobe, onako drugarski, bio uveden u taj svet i stvarno je bilo za pamćenje – kaže Bosiljčić u „Ceca show“.

Podsetimo, scena iz filma „Jorgovani“, u kom glavne uloge igraju Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić, oduševila je domaću javnost.

Insert iz ovog ostvarenja je preplavio društvene mreže, a Ivan je prilikom gostovanja u emisiji „Radija S“ imao simpatičan odgovor na pitanje: „Ko bi mogao da zameni popularnu Bobu?“

– Slobodu bi jedino mogla da zameni Monika Beluči –odgovorio je Ivan i aludirao na saradnju dve glumice u filmu „Na mlečnom putu“ Emira Kusturice.

On je nedavno izjavio i da je sa Slobodom Mićalović uvek izuzetno sarađivati. 

 Sa Bobom je uvek izuzetno sarađivati. Mi smo igrali puno u pozorištu zajedno, mnogo smo i snimali. I mogu da kažem da je ona jedna od retkih iz ovog glumačkog zanata sa kojom se moja mera posvećenosti u poslu u potpunosti poklapa. Mi umemo dobro da se zezamo na snimanju, ali i te kako da se uozbiljimo kada radimo – trkao je za “Super TV” Ivan Bosiljčić.

Blic televiziju od sada možete gledati na MTS Iris TV na KANALU 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare