„IMALA SAM 17 I POSEĆIVALA SAM GA 3 GODINE U ZATVORU“ Maja Marinković o ljubavi sa robijašem: Zaljubila sam se, odlepila…

Starleta Maja Marinković trenutno je u izolaciji Stanislavom Krofakom, kojem je rešila da otvori dušu o svom burnom ljubavnom životu.

Maja Marinković
foto: Printskrin/Instagram

Ona je otkrila detalje odnosa sa njenim dečkom sa kojim je bila u vezi kao maloletna, a koji je bio u zatvoru, te se potom dotakla je Filipa Cara.

– Imala sam 17 godina i zaljubim se u njega, vidi, odlepim, ali je bio mnogo problematičan. Ja kažem tati: „Imam dečka u zatvoru“, tri godine sam ja njemu slala pakete, išla u posete. On izađe, ja ga sačekam, zamisli, imala 20 godina, tako nešto i posle par meseci kraj. Retko ko to ceni, kapiraš, a treba – rekla je Maja, a onda su se nasmejali kada je Stanislav aludirao na to da će da idu zajedno u Crikvenicu, što je Maju nateralo da mu ispriča kako je krenula priča sa Carem:

Filip Car
foto: Printskrin/Instagram

– I mene je Bog pogledao što se to tako desilo.Veruj mi, da je ostalo, bio bi pakao. Bili smo dobri prijatelji 10 meseci i on je bio uz mene kada mi je bilo teško (abortus) i ja se zaljubim, zavolim ga mnogo. Kupio me je kao čovek...To je početna faza depresije.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare