SRBIJA JEDVA SPREČILA JOŠ JEDAN PORAZ: Orlići ponovo RAZOČARALI, Zvezdin biser sprečio potpuni POTOP!

Omladinci Srbije generacija do 19 godinazavršili su učešće na turniru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koji se održava u portugalskom gradu Aveiru.

“Orlići“ odigrali meč poslednjeg, trećeg kola u svojoj kvalifikacionoj grupi protiv selekcije Grčkei remizirali rezultatom 3:3.

Cilj nije ostvaren i to je bilo jasno već posle dva odigrana kola i poraza od Danske (1:3) i Portugala(1:4)

Počelo je odlično. Srbija je povela već u trećem minutu golom defanzivca Čukaričkog Vojina Serafimovića i taj gol je obeležio prvo poluvreme.

Tek što je počelo drugo, “orlići“ su duplirali svoju prednost, golom veziste Crvene zvezde Jovana Šljivića i izgledalo je da su blizu pobede na ovom meču.

Ali, umesto toga, dozvolili su veliki preokret Grcima koji su u periodu od 59. do 78. minuta sa dva gola Aleksijua i pogotkom Kitersosa sa bele tačke okrenuli na 3:2 u svoju korist.

Da se Srbija iz Portugala ne vrati baš bez ijednog boda pobrinuo se Jovan Šljivić, koji je svojim drugim golom u 88. minutu postavio konačnih 3:3.

Inače, plasman na Evropsko prvenstvo iz ove grupe je izborila selekcija Danske koja je danas bila bolja od domaćeg Portugala rezultatom 2:0.

Konačna tabela kvalifikacione Grupe 4: Danska 9, Portugal 6, Grčka 1, Srbija 1 bod.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare