UZNEMIRUJUĆE! OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA JEDNOG TERORISTE KOJI LEŽI KRVAV NA ZEMLJI: Automobil se nije zaustavio na zahtev policajaca i pokušao je da pobegne! (FOTO)

Nakon jezivog masakra, ubice su se dale u beg.

Najmanje 90 ljudi je poginulo tokom oružanog napada, kada su teroristi upali u prepunu koncertnu dvoranu. Islamska država preuzela je odgovornost za teroristički napad u Moskvi.

Nakon jezivog masakra, ubice su se dale u beg. 

Podsetimo, dvojica terorista umešanih u napad na Moskvu privedena su, saopštio je poslanik ruske Državne dume Aleksandar Hištajn.

Poslanik je takođe rekao da su prilikom pretresa automobila pronađeni pasoši državljana Tadžikistana.

Ranije je odgovornost za napad u Moskvi preuzela je Islamska država (ISIS).

Šef FSB Aleksandar Bortnikov obavestio je ruskog predsednika Vladimira Putina da je uhapšeno 11 osumnjičenih za teroristički napad na koncertnu salu Krokus u Moskvi!

Bortnikov je naglasio da su uhapšena i četvorica terorista koji su direktno umešani u teroristički napad. Njima je policija stavila lisice na ruke u ruskoj oblasti Brjansk, nakon potere automobilima, napisao je poslanik Aleksandar Hinštejn na Telegramu, prenosi Rojters.

Na društvenoj mreži Instagram, na stranici „mojbeograd_vesti“, objavljene su slike renoa kojim su teroristi pobegli. Takođe, na fotografijama se nalazi i slika krvavog muškarca koji leži na podu, za kojeg se sumnja da je terorista. 

– Reno u kojem su se vozili osumnjičeni otkriven je noću u ataru sela Hacun, Karačinski okrug, oblast Brjansk. Automobil se nije zaustavio na zahtev policajaca i pokušao je da pobegne. Tokom potere, pucano je i automobil se prevrnuo. Jedan terorista je priveden na licu mesta, ostali su pobegli u šumu.Tokom potrage, oko 3:50 časova uhvaćen je drugi osumnjičeni. Potraga za ostalima se nastavlja. U automobilu su pronađeni pištolj PM, magacin za jurišnu pušku AKM i pasoši državljana Tadžikistana – piše u opisu fotografija.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare