UŽIVO! PARTIZAN – REAL MADRID: Košarkaški SPEKTAKL u prestonici Srbije! Crno-beli u KRCATOJ Areni dočekuju Madriđane! 

U okviru 31. kola Evrolige, košarkaši Partizana u beogradskoj „Štark areni“ će ugostiti madridski Real, a utakmica počinje u 20 sati i 30 minuta.

Uživo, 

Partizan – Real Madrid: 20:30

Uoči meča:

– Paklen doček za Fakunda Kampaca!

– Ovo je oduševilo sve navijače Partizana!

– Evo ko prenosi utakmicu!

– Panter nije zaboravio prošlogodišnji incident!

– Izjava Maria Hezonje pred večerašnji meč!

– Crno-beli se obratili navijačima pred večerašnju utakmicu!


Crno-beli su u prošlom kolu ostvarili veoma važnu pobedu protiv Baskonije, a večeras ih očekuje novi, veoma težak zadatak.

U najavi ovog meča, trener Partizana Željko Obradović je rekao da njegov tim mora da odigra perfektnu utakmicu ukoliko želi pozitivan rezultat, imajući u vidu kvalitet madridskog velikana.

– Šta pričati o Realu, tim koji dominira i ove godine u Evroligi, fenomenalan roster imaju, izvanredno su vođeni, moramo da odigramo perfektnu utakmicu ako želimo pozitivan rezultat. Potreban nam je dobar rezultat zbog situacije na tabeli i tih nekih želja koje još uvek imamo i borićemo se do kraja da ih ostvarimo – počeo je priču Željko Obradović, a zatim je dodao:

– Da ne ponavljam o kvalitetu tog tima na svim pozicijama, i oni imaju neke probleme, neki igrači nisu u timu, ali u takvom rosteru i kada neko nije tu, neko će ga nadomestiti. Treba da vodimo računa o sebi, da probamo da igramo slično kao juče u većem delu utakmice. Igrali smo dobru odbranu, ne smemo da budemo brzopleti u napadu, već da vidimo koja su rešenja dobra i šta su najbitnije stvari ako želimo da imamo otvorene šuteve protvi Reala.

UDARNA VEST.rs(Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare