„ANGELINA JE IMALA VELIKE PLANOVE KOJE NIJE OSTVARILA“: Potresne scene iz Sava Centra – majka ubijene devojčice se kroz suze zahvalila svima koji su pomogli! 

Svi mi smo haljine radili od srca, njene ideje od večeras žive, rekao je Igor Todorović.

Večeras slavimo Angelinin život. Uživamo u svemu u čemu je ona uživala. U dizajnu haljina, porodici, školi, drugarima, životu.. – ovako je počelo veče u čast Angeline Aćimović na kome je osim njenih haljina koje su zaživele najavljeno i osnivanje Fondacije Angelina.

Haljine, od kojih je dve uradio „Dior“ će biti predstavljene na Nedelji mode, a zatim poklonjene deci bez roditeljskog staranja.

– Angelina je bila anđeo od kada se rodila, a sada je anđeo na nebu. Imala je velike planove  koje nije ostvarila – govorila je Angelinina majka Natalija kroz suze, nakon čega se zahvalila svim ljudima koji su pomogli da se održi ovo veče.

Da podsetimo, u znak sećanja na tragično nastradalu devojčicu Angelinu Aćimović, kao i na sve žrtve nastradale 3. i 4. maja 2023. u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, Duboni i Malom Orašju, porodica Aćimović osnovala je fondaciju koja će nositi ime njihove ćerke. Rad fondacije „Angelina“ biće usmeren na čuvanje uspomene na žrtve, kao i prevenciju takvih tragedija u budućnosti kroz upoznavanje dece, roditelja i nastavnika sa opasnostima koje nose internet i društvene mreže. 

Upravo zato, večeras su u Sava Centru izložene haljine po skicama tragično nastradale devojčice, koje su naši kreatori Bata Spasojević, Dragana Ognjanović, Melina Džinović i drugi sašili. Osim kreatora, na događaj su pristigli i đaci, roditelji, kao i Episkop Stefan Šarić.

UDARNA VEST.rs (republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare