MIONA POBESNELA NA ĐEDOVIĆA: Sasuo joj sve u lice, ovoga se najviše PLAŠILA da čuje!

Pala joj roletna zbog njetgovog mišljenja!

Marko ĐedovovićMiona Jovanović i Nenad Aleksić Ša razgovarali su za vreme pauze za reklame tokom emisije „Gledanje snimaka“. Miona se žestoko uvredila jer je Đedović rekao kako u njenom glasu ne prepoznaje emociju, koju imaju neki drugi pevači i u njoj ne vidi potencijal da ona jednog dana postane velika zvezda, pošto joj je to bio glavni cilj ulaska u rijaliti „Elitu„. 

– Je l’ sam ja tebi pričao da me ona ne voli ili voli? Ja tebi verujem, j*bem ti život, ona mene teroriše i uništava mozak – rekao je Ša.

– Ako njegov najbolji prijatelj misli da ga ja ne volim onda ne znam. Ja sam u svakom odnosu ovakva što se tiče pokazivanja emocija – govorila je Miona.

– Što ti ne otvoriš restoran i pevaš od 3 do 5, je l’ ti znaš šta je emocija? – dodao je Đedović.

– To kad tako pričaš kao da treba da se pravim graditeljstvom, nije lepo tako da pričaš, ja ću sigurno da napredujem napolju – rekla je Miona.

– Ti nemaš tu emociju u glasu kao Sloba ili Prijovićka, imam i ja tri trilera ali ne mogu da budem kao Zdravko Čolić, ne možeš da budeš zvezda možeš da napreduješ– govorio je Marko Đedović.

– Ja verujem da ona može da napravi dobru karijeru – poručio je reper.

– Nije lepo da me tako neko ponižava, šta ja treba kad on urla da kažem polako ljubavi smiri se – rekla je Miona.

– Pritom ti si piskava, imaš glas kao Anđela Đuričić, ti ne možeš tako lako da se promeniš od hladne osobe do emotivne – nastavio je Đedović. 

UDARNA VEST.rs (republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare