Svi bruje o tome da je Brižit Makron rođena kao muško! Francuski predsednik konačno otkrio pravu istinu

Emanuel Makron (47) je odgovorio na tvrdnje da je njegova supruga Brižit rođena kao muškarac i rekao da su te glasine lažne.

Makron je izrazio svoj bes i frustraciju zbog stalnih spekulacija o Brižit Makron (70) sa kojom se oženio 2007.

 – Najgora stvar su lažne informacije i izmišljeni scenariji –  rekao je Makron. 

– Ljudi im na kraju poveruju i uznemiravaju vas, čak i u vašoj intimnosti – dodao je on.

Predsednik Makron govorio je na proslavi Međunarodnog dana žena.

On je rekao da su tvrdnje transrodnih osoba o gospođi Makron tipične za mizoginske onlajn napade sa kojima žene moraju da se suočavaju svaki dan.

Dve žene koje su tvrdile da je premijerka rođena kao muškarac kažnjene su ‘simboličnim kaznama’, koje su nakon žalbe smanjene.  

Oni koji su širili glasine o transrodnim osobama bile su Amandin Roi, 52-godišnja vidovnjakinja, i Nataša Rej (48), koja je sebe opisala kao slobodnu novinarku.

Oni su se pojavili u četvorosatnom video snimku na Jutjubu u decembru 2021. u kojem su tvrdili da je Brižit zapravo rođena kao dečak po imenu Žan-Mišel Tronje 1953. godine.

Ovo je ime Brižitinog brata, a gospođa Makron se pre prvog braka zvala Brižit Tronje.

Optuženi su takođe tvrdili da Brižitin prvi muž, Andre-Luj Ozijer, nikada nije postojao pre njegove prijavljene smrti 2020. godine, kada je imao 68 godina.

Sudija u Lisieuku, u Normandiji, prvobitno je kaznio dve žene novčanom kaznom u iznosu od 1700 funti , nakon što ih je obe proglasio krivima za klevetu.

Ali, nakon žalbe, Roi je kažnjena u iznosu od samo 850 funti, a Rej je suspendovana sa 1300 funti od svojih 1700 funti, što znači da je morala da plati samo 400 funti.

Detalji ovog  slučaja ponovo su oživeli nakon što je  rođena ćerka Brižit Makron prvi put javno progovorila o optužbama.

Tifani Ozijer (40,) izjavila je za časopis „Paris Match“:

– Zabrinuta sam za nivo društva kada čujem šta kruži društvenim mrežama o tome da je moja majka muškarac.

Gospođa Ozijer je takođe govorila  o tome koliko je bila povređena nakon što je kao dete od 10 godina otkrila da se njena majka učiteljica viđala sa tinejdžerom Emanuelom Makronom.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare