TRAGIČNA SMRT U BARU: Nakon udara voza, žena preminula na licu mesta! 

Prema izjavi porodice, preminula žena je bila dementna.

Jutros se desila tragična nesreća na pruzi u blizini železničke stanice u Virpazaru, kada je 78-godišnja Baranka S.J. nastradala nakon što je na nju naleteo voz. Prema informacijama koje je preneo Radio Bar, nesreća se dogodila na putu ka Crmnici, a žena je stradala na licu mesta.

Poziv za hitnu intervenciju

Dispečer Železničke stanice, Ivan Vujisić, odmah je reagovao i prijavio ovaj tragičan događaj. Nakon udara voza, nesrećna žena je preminula na licu mesta. Prema izjavi porodice, žena je bila dementna osoba, što dodatno naglašava težinu ove nesreće.

Sudski postupak i dalje procedure

Prema saopštenju policije, telo preminule žene će biti transportovano na obdukciju po nalogu Osnovne državne tužiteljke, Nusrete Arapović. Očekuje se da će ovi postupci pružiti više informacija o uzrocima i okolnostima nesreće.

Prekid železničkog saobraćaja

Kao posledica ove tragične nesreće, železnički saobraćaj na toj deonici je privremeno obustavljen. Ovo je standardna procedura koja se primenjuje u ovakvim slučajevima radi sprovođenja istrage i preduzimanja neophodnih mera.

Šta raditi u slučaju pronalaska beživotnog tela?
Pronalaženje beživotnog tela može biti veoma emotivno i stresno iskustvo. Ako se nađete u takvoj situaciji, sledite ove korake:

Pozovite hitnu pomoć:

U većini zemalja, pozivanje hitne pomoći (broj 112 ili lokalni hitni broj) prvi je korak. Obavestite ih o situaciji i pratite njihove instrukcije.


Ne dirajte telo:

Ostanite smireni i ne pokušavajte dirati ili pomerati telo. Postoji mogućnost da su prisutne forenzičke ili medicinske činjenice koje bi mogle biti bitne za istražitelje.

Obavestite policiju:

Ako niste već obavestili policiju, učinite to odmah. Oni će pokrenuti istragu i preduzeti dalje korake prema potrebi.

Ostanite na mestu događaja:

Ako je to moguće, ostanite na mestu događaja dok ne stignu hitna pomoć i policija. Važno je da ne menjate ništa na mestu događaja kako biste sačuvali integritet scene.

Potražite podršku:

Pronalaženje beživotnog tela može biti traumatizirajuće iskustvo. Potražite podršku od prijatelja, porodice ili stručnjaka za mentalno zdravlje kako biste obradili svoja osećanja i reakcije.

Saradnja sa vlastima:

Saradnja sa vlastima i pridržavanje njihovih instrukcija ključni su u ovakvim situacijama. Ako imate informacije koje bi mogle pomoći u istrazi, podelite ih s odgovarajućim autoritetima.

Nemojte se libiti zatražiti pomoć ako vam je potrebna. Postoje organizacije i resursi koji pružaju podršku onima koji su svedoci ili se suočavaju s traumatičnim događajima.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare