„HOĆE DA NAM ODUZMU ZEMLJU, HOĆE DA NAM UKINU DRŽAVU“ Vučić: Nećemo da imamo gazde i da budemo sluge, osim da služimo svom narodu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na prvom skupu SNS za predstojeće beogradske izbore koji će biti ponovljeni.

Vučić se obratio u Sportskom centru „Šumice“ na Voždovcu, nakon što je održana sednica Gradskog odbora Srpske napredne strankekojoj je prisustvovao.

„Hoće da nam oduzmu zemlju, hoće da nam ukinu državu Srbiju. Mi nećemo da imamo gazde i nećemo da budemo sluge bilo kome drugom, osim da služimo svom narodu“, poručio je između ostalog Vučić.

Podsetimo, skup je zvanično najavljen kao sastanak Gradskog odbora SNS Beograd sa opštinskim i mesnim odborima povodom pripreme za predstojeće beogradske izbore koji će biti ponovljeni.

Prethodno, sednica Gradskog odbora Srpske napredne stranke održana je s početkom u 17 časova u Ustanovi „Voždovački centar Šumice“.

Sastanku su prisustvovali predsednik Stranke Miloš Vučević, poverenik GrO Beograd i potpredsednik SNS Ana Brnabić, potpredsednici SNS Aleksandar Šapić i Vladimir Orlić.

Skup je prethodno zvanično najavljen kao sastanak Gradskog odbora SNS Beograd sa opštinskim i mesnim odborima povodom pripreme za predstojeće beogradske izbore koji će biti ponovljeni.

UDARNA VEST.rs (kurir.rs)Autor Kurir Web

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare