SAOPŠTENE INFORMACIJE O MARIJI KULIĆ U ELITI: Miljana se uhvatila za glavu! 

Šok u rijalitiju!

U rijaliti-šou programu „Elita“ u toku su nominacije Odabranih, a situacija je došla do usijanja. Naime, takmičari su danas imali priliku da izaberu koga žele da vide van Bele kuće, a tokom svog izlaganja, Miljana Kulić se dotakla svoje majke Marije, za koju je Borislav Terzić Terza navodno istakao da su imali odnose.

– Bojana je počela i mene da vređa i podbada jer od kako je Ivan Marinković ušao ona je njegova pušačoca ku*ca, toliko o njoj. Drago mi je da ste rešili monstrume Anđelo i Anita. Da mi je krenuo tromb to bi bio haos, imam istegnuće vrata, polomljen prst na desnoj ruci to sve zbog monstruma skraćenog mongoloida zato ću njega i da nominujem – rekla je Kulićeva.

– Jeste, baš vidimo kakve povrede imaš, baš mi nešto ne deluješ kao da si toliko pretučena – rekao je Terza.

– Ja tebi ništa polomila nisam, budaletino jedna, tako mogu i ja da kažem da si mi ugnječila leđa i kad si me šutirala… Što si Teodori pokušala da izvadiš oči, devojka završila u hitnoj – uzbratila je Milica.

– Terza je izmišljao da je spavao sa mojom majkom dok sam bila u bolnici, počeo je još niže udarce da koristi, tako da nominujem skraćenog mongoloida – istakla je Miljana držeći se za glavu.

UDARNA VEST.rs (republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare