VODITELJKA ELITE TOTALNO PREOKRENULA RIJALITI: Saopštila najnoviju odluku, pa izazvala MUK – ukućani preplašeni! 

Ivana Šopić je saopštila ukućanima najnoviju odluku, u Beloj kući nastao muk.

Voditeljka Ivana Šopić saopštila je da su učesnici „Elite“ izglasali Jovanu Cvijanović da ode u izolaciju, a da sačuvaju Uroša Rajačića. Zatim je saopštila ukućanima da su stanari Kuće Odabranih nominovali Jelenu Ilić Marinković, te će se ona pored Jovane boriti za opstanak.

– Nisam se ovaj put razočarala, hvala vam svima. Od nedelje teramo cirkus svi zajedno, tako da je to to. Učim ovde iz dana u dan da mogu da očekujem sve od ljudi i dobro i loše. Ko sam, šta sam, da li sam ovo ili ono, to samo ja znam. Non stop ih bacam u rebus, ništa ne znaju, u svakom slučaju radim ono što osećam i ono što mislim. Znam dobro koliko sam bila korektna prema nekim ljudima, to što izvrću, to je njihova stvar – rekla je Jovana.

Na kraju, na red su došli i glasovi publike, a gledaoci su ove nedelje najmanje poverenja ukazali Slađi Bošković.

– Ugroženi su par učesnika „Elite“. Prva ugrožena učesnica je Sara Marbelja. Sara je ugrožena zajedno sa Slađom Bošković. Jedna od vas dve ima najmanje glasova publike. U izolaciji sa Jovanom i Jelenom će ići Slađa Bošković – rekla je Ivana Šopić.

Nominovani su noć proveli u izolaciji, a večeras će odmeriti snage u ljutoj borbi i publika će odlučiti koja učesnica napušta takmičenje. Jovana Cvijanović je u vezi sa Urošem Rajačićem, pa joj definitivno neće biti svejedno, ukoliko napusti rijaliti, dok Jelena u Eliti boravi sa suprugom, Ivanom Marinkovićem, koji se iznenadio kada je čuo njeno ime. 

Ukućani su bili iznenađeni i odlukom gledalaca, koji su nominovali Slađu, što je dokaz da ni ne slute šta se dešava u spoljnom svetu i kako publika reaguje na njih. 

UDARNA VEST.rs (Republika)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare