SITA AHMIĆ BESNA KAO RIS! Obratila se Maji Marinković nikad brutalnije: Ona će dobiti dve tužbe, jednu od mene, a drugu…

Sestra aktuelne rijaliti učesnice Aneli Ahmić, Sita Ahmić, odgovorila je na sve optužbe Maje Marinković upućene na njen račun, ali i na račun njene sestre.

Naime Maja je u svađi sa Janjušem i Aneli, pominjala ćerku Aneli Ahmić – Noru i uporno pitala Aneli da li će moći mirno da spava sa svojom ćerkom kada izađe. Sita je odmah odgovorila i dala svoj sud o ovoj temi.

Sita Ahmić
foto: PrintScreen

– Neću više uopšte komentarisati tu osobu, od sada sve ide preko suda – bila je jasna Sita.

Inače, skandalozna rijaliti učesnica Maja Marinković u više navrata je iznosila niz uvreda i šokantnih tvrdnji na račun Aneli Ahmić.

Sita je nedavno istakla da uveliko prikuplja dokaze. – Pokrenula sam tužbu, angažovala sam advokate, dobiće tužbu na adresu Bele kuće. Maja će dobiti dve tužbe, jednu od mene, a jednu od Aneli zbog stvari koje je iznosila za Bujanovac, i još mnogo stvari… – rekla je prvo za medije Anelina sestra, pa je dodala:

Maja Marinković, Slađa Poršelina
foto: Printscreen

– Neću je komentarisati, jer samo prikupljam i slažem dokaze za tužbe! Aneli i Janjuša, naravno, podržavam! Okej su, sve je u redu.

UDARNA VEST.rs(Kurir / Pink)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare