„CURA NE UME DA PEVA, SAMO JE DOBAR POSAO I LEPO IZGLEDA“ Posle Đurišićke i Bosanac URNISAO Teu Tairović: Niste je slušali uživo!

Muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ već decenijama važi za jedan od gledanijih televizijskih formata, a ovog vikenda povela se oštra polemika između članova žirija, i to zbog Tee Tairović.

Oni su ušli u raspravu nakon predstavljanja jedne takmičarke, te je Marija Šerifović istakla da će kod nje uvek biti presudno pevanje, a ne scenski nastup.

Na njenu izjavu odmah se nadovezao Saša Popović, pa je podsetio žiri kako su 2016. godine za Teu Tairović rekli da nije talentovana, a danas važi za veliku zvezdu.

 Setimo se kako ste 2016. godine „iskasapili“ Teu Tairović. Evo, danas je jedna od najvećih zvezda – istakao je Popović, na šta se odmah nadovezala Đurišićka.

– Sale, ona je tako pevala tada, da je kasapimo – rekla je ona.

Tada se ubacio i Dragan Stojković.

– Nemoj za*ebavati i ti. A peva i sad isto, šta – burno je reagovao Bosanac, a Đurišićeva je odgovorila da sad ipak peva bolje.

– Niste je slušali uživo kako peva, nemojte da zezate. Slušao sam je za Novu godinu. Negde u Sarajevu je pevala, u Zetri. Cura je dobar posao, cura lepo izgleda, ali nemojte sad da preterujemo. Onda je to vaša koleginica i ponosite se po pevanju – iznervirano je rekao Bosanac, da bi usledila brutalna Snežanina opaska da Teu ne smatra koleginicom:

 To ne, nikako ne smatramo. Isto, Sale, slažem se, snimci su dobri, a uživo kako peva ne znamo – šokirala je Đurišićeva.

Na njihov komentar reagovao je Popović:

– Teu nisam slušao uživo od onog trenutka kad je ovde završila takmičenje, ali da je velika zvezda, to jeste – rekao je on.

Sa ovim se složila i Marija Šerifović.

– Tea Tairović je svoj put našla. Ona je u svom slotu sama. Kraj – bila je jasna Marija.

Saša Popović
foto: Printscreen

Raspravu je završio Aleksandar Milić Mili, koji je stao na stranu pevačice iz Novog Sada.

– Tea snima kod mene u studiju i vrlo sam upućen u sve. Ona je fanatik i zato je uspela – rekao je Mili na kraju. Podsetimo, „kasapljenju“ o kom je Saša govorio Tea je bila izložena dok je jedan od članova žirija u takmičenju bila i Jelena Karleuša. Iako u početku nije imala reči hvale za Teine vokalne sposobnosti, Karleuša nije negirala mogućnost da jednog dana postane velika zvezda.

– Bilo je mlako, intonativno jako loše, sve u svemu jako loše. Sa druge strane, ti si jako atraktivna i se*si, što je jako bitno za scenu… Ne plašiš se scene, imaš jako lep osmeh i pojavu. Mislim da ako prođeš, da bi bila zvezda, moraš bolje da pevaš – rekla je tada JK.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare