KARAMBOL NA RAJSKOM OSTRVU, ANĐELO PODIVLJAO: Sasuo Aniti najsuroviju istinu u lice, pa zarežao na nju!

Anita i Anđelo su se ponovo posvađali na Rajskom ostrvu, on priznao šta zaista misli o njoj!

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković sinoć su se ponovo posvađali, a mnogi su primetili da je njihova veza već na klimavim nogama, zbog čega su drame sve češće. Anita svakodnevno pokazuje nesigurnost u vezi, a Anđelovo strpljenje je sve manje.

Anita se uplašila da će Anđelo završiti u izolaciji sa nekom devojkom, pa mu je odmah zabranila i stavila do znanja da ne želi da ga vidi kako spava u toj prostoriji sa bilo kojom učesnicom Elite.

– Spavaj, boli me ku**c. Ja sam ti rekla da će ovaj klošar jedva da dočeka da te stavi sa nekom devojkom u izolaciji, ja to ne želim – rekla je Anita.

Međutim, njihova svađa se nastavila i danas, kad su se probudili na Rajskom ostrvu, a Anđelu sve više smeta Anitino ponašanje, pa je odmah krenuo da urla na nju iz petnih žila:

Pogledaj galeriju

– Nije smešno. Tebi je sve smešno… Sve ti je smešno, ništa ne shvataš ozbiljno, ti nijedno svoje s*anje ne shvataš ozbiljno. Sad da slupaš automobil, ti bi se smejala – vikao je Anđelo.

– Tako je… jedan prođe, drugi dođe – inatila se Anita, a Anđelo je bio zgrožen.

Inače, Anita i Anđelo imali su dosta nesuglasica prethodnih dana koje su pokušali da rasprave, ali im nije pošlo za rukom. Budući da se svakodnevno susreću sa brojnim negativnim komentarima njihovih cimera, nije im lako, a kada se na to doda i međusobno nerazumevanje, mnogi prognoziraju da je raskid sve bliži, čega su, po svemu sudeći, oboje svesni.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare