Majka učenika iz škole na Šipu: Nastala je vriska i haos, oponašao je lika iz igrice i govorio „ja sam lud“

Reagovala je i policija

U sarajevskoj Osnovnoj školi „Šip“ došlo je do incidenta u kojem je jedan od učenika doneo skalpel u školu i s njim mahao pred učenicima u svlačionici.

Kako je „Avaz“ pisao, dečak se samopovredio za to vreme, reagovala je i policija.

„Sam događaj nije bio nimalo bezazlen. Incident se desio u muškoj svlačionici. Dečak je izvadio skalpel i počeo da maše njime prema dečacima imitirajući lika iz igrice „Granny“ i govoreći „ja sam lud“. Srećom je promašio trojicu dečaka, jedan je uspeo da pobegne u wc i sakrje se. U naletu prema vratima od wc-a, dečak sa skalpelom je sebe, nažalost, povredio – presekavši sebi tetivu. Nastala je vriska i haos, krv je prskala na sve strane. Nasreću nema drugih povređenih i nažalost dečak je povredio samo sebe“, rekla je majka jednog od dečaka iz svlačionice za Avaz.

Nažalost, škola je pokušala da prikrije događaj i nedavanjem pravih, tačnih i blagovremenih informacija dovela u situaciju da u medije ode netačna, da se u grupama dele poluinformacije i da mi kao roditelji nagađamo šta se desilo, zavisi od toga od koga smo čuli. Svi, kao roditelji, zaslužujemo da znamo pravu istinu i uradimo sve kako se ovakve stvari nikada ne bi ponovile“, kazala je majka jednog od dečaka.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare