„Bili smo ubeđeni da će biti muško“: Ana Rajković progovorila o prinovi, a evo kada je termin porođaja 

Već je poznati i pol bebe, koji je manekenka otkrila u šaljivom snimku sa svojim naslednicima

Manekenka Ana Rajković, supruga fudbalera Predraga Rajković, je u drugom stanju, a divnu vest podelila je putem društvene mreže Instagram.

Već je poznati i pol bebe, koji je manekenka otkrila u šaljivom snimku sa svojim naslednicima.

Porodica Rajković uskoro će postati bogatija za jednu devojčicu.

Kada je saznala da će treća beba biti žensko, Ana priznaje da nije mogla da poveruje.

– Bili smo ubeđeni da će biti dečak! Dugo smo priželjkivali devojčicu. U prvi mah nisam verovala da je žensko, s obzirom na dva dečaka pre nje i ubeđenje da će i treće biti muško. Zaista joj se svi porodično radujemo i neizmerno smo srećni što će naša porodica postati bogatija – kazala je ona za Alo.

Inače, kako je izvor otkrio, Ana će se poroditi u Beogradu, kao i prethodna dva puta.

– Termin Aninog porodjaja je kraj avgusta, a kako planira da se porodi u Beogradu na privatnoj klinici na kojoj je rodila Relju i Tadiju, porodično će doći u Srbiju mesec, dva ranije. Predrag će prisustvovati porođaju ukoliko mu to dozvole obaveze u klubu, i velika mu je želja da ovoga puta ne propusti mezimicino rođenje budući da je prošli put bio sprečen da bude uz Anu – kaže izvor i otkriva da Ana veruje svojoj doktorki i da ni po koju cenu ne želi da se porodi u inostranstvu.

– Kao i u dva prethodna slučaja, Ana je rešena da se porodi u Beogradu. Iako ima priliku da rodi dete u inostranstvu, ne razmatra tu opciju jer je imala predivno iskustvo na privatnoj klinici na kojoj je rodila oba sina, a doktorki koja ju je porađala neizmerno veruje – zaključije izvor, prenosi Alo.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare