Razvodi se Kejt Blančet? Više ne nosi venčani prsten i PRODAJE KUĆU U KOJOJ JE ŽIVELA SA SUPRUGOM

Kejt Blančet, oskarovka i jedna od najboljih savremenih glumica, poslednjih dana intrigira zapadne medije, naročito posle pojavljivanja na BAFTA dodeli nagrada. Naime, svi se pitaju da li se slavna glumica razvela?

Kejt Blančet (54) udata je za scenaristu Endrua Aptona (58) od 1997. godine. Posle britanske filmske i televizijske dodele nagrada glumica je fotografisana bez venčanog prstena i njen suprug, koji je uvek prati, nije bio sa njom. Međutim, nekoliko događaja pre BAFTA dodele nagrada, na Pariskoj nedelji mode u oktobru 2023. godine takođe je bila viđena bez venčanog prstena i bez supruga.

Izvor blizak paru u razgovoru za „Woman’s Day“ u ponedeljak rekao je da gde ima dima, ima i vatre. 

„Kejt bez venčanog prstena je iznenađenje i za njihove zajedničke prijatelje. Po prvi put uvereni su da par nije u dobrim odnosima“, kaže izvor, piše „Daily Mail“. 

Već duže vreme se sumnja da Blančet i Apton nisu više zajedno. Poslednji put su viđeni zajedno u avgustu prošle godine na odmoru na Ibici. Priču o razvodu dodatno je podgrejala informacija početkom januara da je zajednički dom u Melburnu na prodaju. 

Kejt i Endru kuću su kupili 2006. godine i trenutno je na prodaju iza 2.25 miliona dolara. Pored kuće u Melburnu par je često leteo za London i živeli su jedno vreme u prestonici Velike Britanije od 2015. godine. 

Par ima tri ćerke i sina. 

UDARNA VEST.rs (blic zena)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare