OTKRIVEN UZROK TRAGEDIJE U PARAĆINU U stanu koji je eksplodirao cureo gas, poginula žena (37): Svi stanari ISELJENI iz zgrade!

Dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Paraćinu izvršio je juče uviđaj na licu mesta eksplozije koja se dogodila oko 14.35 časova u stambenoj zgradi u Paraćinu u ul. Majora Gavrilovića br. 9, saopšteno je iz ove institucije.

Tom prilikom usled zadobijenih povreda preminula je Ana S (37), a lake telesne povrede su zadobila tri lica i nastala je velika materijalna šteta.

– Utvrđeno je da do eksplozije došlo u jednom od stanova verovatno usled curenja gasa iz boce za TNG. Od strane tužilaštva naloženo je vršenje obdukcijepreminulog lica, veštačenje od strane veštaka građevinske struke, a prilikom vršenja uviđaja bio je prisutan i veštak za požare i eksplozije RCKF u Nišu – saopšteno je iz Tužilaštva.

Rešenjem nadležnog građevinskog inspektora zabranjena je dalja upotreba zgrade, zbog oštećenja nastalih usled ekspolozije i svi stanari su iseljeni iz zgrade. 

Policijskoj stanici u Paraćinu je naloženo preduzimanje meri i radnji radi rasvetljavanja okolnosti pod kojima se nezgoda dogodila.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare