KUM SLOBE RADANOVIĆA NAJVEĆA FACA NA ESTRADI! Godinama se ne razdvaja od pevača, a sad na svadbi pokazao zašto je NEZAMENJIV

O svadbi Slobe i Jelene Radanović ne prestaje da se priča, a pevač je sinoć napravio gala veselje gde su ujedno i obeležili prvi rođendan sinu Damjanu.

Naime, Sloba i Jelena su napravili veliko slavlje na kom su prisustvovali porodica, prijatelji i veliki deo kolega sa estrade. 

Sloba je kako dolikuje bio među najveselijima, a u ovom važnom trenutku izabrao je da mu kum bude dugogodišnji menadžer Goran Lekić Leka.

„Kum nije dugme“, glasilo je komentar na Instagramu, gde Leka pevaču namešta kravatu.

Radanović nije ništa prepuštao slučaju niti štedeo, pa je za ovu priliku odrešio kesu, te iskeširao 70.000 evra na salon, dve različite dekoracije, svadbenu i rođendansku, i propratne mladenačke troškove u koje spadaju Jelenina haljina i njegovo odelo.

Među gostima su brojne poznate ličnosti, a par je zvanicama na svadbu slao obaveštenje da ne smeju ništa da kače na društvene mreže, a na svadbi između ostalih da prisustvuju Slobini gosti iz Zrenjanina, kao i prijatelji i rodbina sa mladine strane. Inače Sloba i Jelena nedavno su obeležili drugu godišnjicu braka, s obzirom na to da su se na Dan zaljubljenih venčali u crkvi na Zlataru. Dok su izlazili iz manastira, čula se pucnjava, iako nije bilo mnogo zvanica, najbliži su zapucali iz pištolja.

UDARNA VEST.rs (kurir.rs/blic/preuzeo I.L.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare