Direktor Zvezde o pričama da su hteli da „otmu“ Zeka Ledeja Partizanu: „Dobio sam poruku od agenta…“

Direktor KK Crvena zvezdaNemanja Vasiljević, dao je intervju za Meridian sport, u kojem je pričao o mnogim aktuelnostima posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća, a dotakao se i nekih zanimljivih tema oko pojačanja i transfera.

Bilo je tokom leta i mnogih glasina, čaršijskih priča, a Vasiljević je odgovorom na neka od pitanja stavio tačku na te priče.

Jedna od takvih priča je i bila da je Zvezda tokom leta pokušavala da otme Zeka Ledeja Partizanu.

Vasiljević je istakao da je priče bilo, sa agentima koji zastupaju Ledeja, da je crveno-belima sugerisano da mu ističe ugovor i da je slobodan za eventualnu priču o saradnji.

Međutim, ističe i da nije bilo nikakve dalje priče osim toga, te da Zvezda nije dala konkrentu ponudu.

– Zek nam je ponuđen sa još dvojicom igrača iz iste agencije. Dobio sam poruku od agenta da mu ističe ugovor, da je slobodan i da možemo da pričamo o eventualnoj saradnji. Diže se farsa da smo mi hteli nekog da otmemo, a nije tako. Mi na kraju nismo izašli sa finansijskom ponudom. Oni su rekli uslove, a mi nismo dali ponudu. Naravno, ne znamo da li bi igrač prihvatio ponudu, ali je bilo razgovora, jer je bio na tržištu – rekao je Vasiljević.

Ledej ove sezone u Partizanu u Evroligi prosečno beleži 9,5 poena, 4,2 skoka i 1,7 asistencija. Kada je ABA liga u pitanju, statistika mu je slična (9,8 poena, 3,3 skoka i 1,2 asistencije).

Ledej je u finalu Kupa u Nišu bio najbolji pojedinac u redovima Partizana sa 24 poena, 7 skoka i 2 asistencije.

UDARNA VEST.rs (Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare