MILJANA UGLEDALA BIVŠEG, PA SE RASPALA OD TUGE: Njeni jauci odzvanjali imanjem, Darijan pozeleneo od muke!

Miljana Kulić je ugledala bivšeg dečka, pa zaplakala zbog ove scene.

Veliki šef je ljubavnim parovima u Eliti priredio novo iznenađenje, kada je odlučio da im pusti klipove, koji su napravljeni od strane njihovih fanova. Miljana Kulić nedavno je uplovila u vezu sa Darijanom Radomirovićem, ali fanovi su je podsetili na odnos sa Nenadom Macanovićem Bebicom, koji sada uživa u odnosu sa Teodorom Delić.

Naime, Miljana je ugledala scene sa Bebicom, pa zajecala na sav glas i prolila reku suza zbog svega što su zajedno prošli. Za to vreme, Bebica je sve vreme grlio Teodoru i ubeđivao je da je to davno prošlo vreme i da više ništa ne oseća prema bivšoj devojci, sa kojom je i živeo.

Iako se Teodora smejala, čini se da joj nije bilo drago što je Bebica ovako tretirao Miljanu, s obzirom da pojedini ljudi misle da i dan-danas postoje emocije i da je Macanović nikada nije preboleo.

Kulićeva je sve vreme plakala, pa se udaljila od Darijana, a njemu nije bilo jasno šta se dešava i zašto je Miljana ovako reagovala na ljubavni klip. Prethodno je pušten Miljanin snimak sa Darijanom, a da li će ovo uspeti da poremeti njenu novu vezu – ostaje nam da vidimo u nastavku rijalitija, baš kao i vezu Teodore i Bebice, koja je odavno na klimavim nogama i mnogi smatraju da neće opstati.

Podsetimo, Miljana i Darijan su već dogovorili da je vreme da porade na detetu u Eliti, iako su tek preksinoć ozvaničili vezu prvim poljupcem.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare