PRVI INTERVJU HARISA DŽINOVIĆA NAKON RAZVODA OD MELINE Pevač o krahu braka i porodici: „Ne razgovaram sa decom o tome, znaju oni šta se dešava…“

Vest o razvodu pevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne kreatorke Meline Džinović, iznenadila je javnost. Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu.

Haris se tim povodom do sada nije oglašavao, a sada je prvi put progovorio o krahu braka. Kako je istakao, sa decom ne priča o tome, ali oni najbolje znaju šta se dešava

– Čujem i vidim šta se piše o meni, ne želim da dajem izjave. Sad da me pitaš za intimne stvari nema smisla. Ništa me ne pogađa, ništa od toga nije istina. Zvali su me za izjave, nisam hteo da dajem. Ne razgovaram sa decom o tome, pitajte sve one koji su članovi porodice. Ne razgovaram sa njima o situaciji, znaju oni šta se dešava, pitajte Melinu, ja ne znam ništa – rekao je Haris.

Haris je progovorio i o ćerki Đini koja je sve više u medijima.

– Ne smeta mi što je Đina lepa, ja se ne mešam ne savetujem, može doći do sudara mišljenja, o društvenim mrežama ne želim da znam, nisam upućen, to prepuštam njoj, ona zna šta radi. Ako joj dobro ide onda je uspešna. Ako je odlučila, što da ne bude u javnosti. Sin Kan nekad dođe na nastup, kako im padne na pamet. Ne znam šta je u njihovoj glavi za moje nastupe – rekao je on.

DOBRE I LOŠE USPOMENE OSTAVLJA IZA SEBE

– Ja dobre i loše uspomene ostavljam iza leđa, od prošlosti nema ništa. Niti može da se promeni niti ništa. I da se kajem i da se radujem to ne pomaže ništa. Na budućnost gledam otvorenih očiju, nemam negativnih aspekata, gledam da iskoristim sve momente u životu koji mi se pružaju – rekao je Haris u emisiji „Premijera vikend specijal“.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare